Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru plug Naud

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Naud
Cod produs
IRPALHVE-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa manuala de gresat plug Naud nu este un simplu obiect tehnic ratacit prin lumea virtuala. Daca ai ajuns pe pagina aceasta, e clar ca ai nevoie masina de gresat ca de aer. Este foarte posibil sa nu-ti mai lucreze bine rulmentii sau sa nu mai traga plugul cum trebuie prin campul intelenit.  Ai ajuns unde trebuie, stop cautarilor. Suna si te va prelua imediat cu consultant. Cu el rezolvi tot pachetul de probleme cat ai spune uns. Pretul este competitiv, nu trebuie sa ai retineri. Te asteptam.

Pentru unii, cheia succesului este perseverenta, pornirea de a nu ceda cu niciun pret. Aceea in care ii inchizi telefonul si el te suna pe whatsapp. Pentru altii cheia succesului este stratul gros de vopsea peste un produs ruginit. Se poate si asta. Dar ce nu se poate? Pentru noi cheia succesului este echipamentul tau perfect functional, lucrand cu forta maxima, fara oprire. Asta inseamna ca noi ne-am indeplinit misiunea si ti-am livrat cel mai bun produs de intretinere si consumabilele aferente. Ele lucreaza iar noi avem timp sa schimbam impresii si stari lipsiti, macar momentan, de probleme.

Pompa manuala de gresat plug Naud afla cum lucreaza
Chiar si un instrument simplu, manual si cu operatiuni simple are nevoie de intretinere si atentie in exploatare. Astfel, trebuie sa calculezi cu grija cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru lubrifierea pieselor mobile pe baza volumului de livrare calibrat al decalimetrului selectat. Recomandam un dop de evacuare pe portul de relief al pieselor gresate pentru a ajuta la spalarea vaselinei vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe acestea.

Doar la o recomandare distanta de noi
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa se face. Servim cu respect.

Livrare
Suntem constienti ca trebuie sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care articolul comandat ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Fara doar si poate, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa o pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un uzaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a componentelor mobile ale utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu au rezultat final bun. Utilajul este istet si se prinde de smecherie. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura